ABDL anlæg – automatisk branddørslukning

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Dette er faktisk nemt at undgå med et ABDL anlæg – automatisk branddørslukning.

Med automatisk branddørslukning, også kaldet ABDL anlæg, kan du minimere skaderne ved brand i din bygning. Ved signal fra din automatiske brandalarm, vil der blive åbnet og lukket døre på strategiske steder i bygningen, så branden ikke kan sprede sig og flugtvejene står åbne.
Dørene er solide og lukker tæt til dørkarmen, så intet kommer igennem, heller ikke røg, som kan gøre større skade, end de fleste tror.

Vi har erfaring i ABDL anlæg

Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere ABDL anlæg. Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008 og vi kan både installere et ABDL anlæg i samarbejde med en automatisk brandalarm eller som et stand-alone anlæg.

Ved samarbejde med et ABA-anlæg, vil varslingen om branden samt kontrol af flugtvejene blive styret af den automatiske brandalarm. Ved et stand-alone anlæg, vil der typisk være røgalarmer på begge sider af branddøren, som lukker automatisk og stopper brandens spredning.

Er du blevet nysgerrig på et ABDL anlæg og hvad teknikken kan gøre for din brandsikkerhed?

Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere gennemse bygningen. Vi vil herefter komme med en anbefaling til type af ABDL anlæg, og installeringen kan påbegyndes. Lige meget, om du vælger en løsning med eller uden ABA anlæg, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.