Automatisk brandalarm (ABA Anlæg)

Brand i din virksomhed eller institution kan være et alvorligt problem, som kan medføre stor skade på dine medarbejdere, dine værdier og andet materiel. Dette er faktisk nemt at undgå med en automatisk brandalarm.

En normal brandalarm slår alarm ved varme og ved røg og laver en høj lyd, som alle kan høre. Dette er jo i sig selv fint, men ikke helt godt nok ved tidligere indikatorer på brand eller når virksomheden er lukket.

Med en automatisk brandalarm, kan du hurtigt advare personalet, så alle kommer ud samt alarmere brandvæsenet, så branden hurtigt bliver slukket.

Ydermere kan man indstille den automatiske brandalarm til at overvåge bestemte maskiner eller installationer, hvor der er særlig risiko for brand. På den måde bliver man alarmeret, hvis disse temperaturer overstiges, og man kan tage branden i opløbet.

Vi har erfaring i ABA anlæg

Hos Multi-Tech har vi erfaring i at installere automatiske brandalarmer. Vi udfører ABA-anlæg hos virksomheder, på skoler, plejehjem samt andre institutioner, hvor brandmyndighederne kræver det.

Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008, og er godkendt i flere centraltyper.

Vil du også højne sikkerheden i tilfælde af brand i din virksomhed eller institution, og ser du en automatisk brandalarm som en mulighed?

Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med dit valg samt installationen af din nye automatiske brandalarm.