Boligselskaber og Ejendomsselskaber:

Som bolig- eller ejendomsselskab er der mange bygninger at se til. I disse bygninger er der et væld af elektriske installationer, som beboerne er afhængige af. Hvis I indgår i et fast samarbejde med os, sørger vi for vedligeholdelse af alle jeres el-installationer – fra hovedforsyning til dørtelefoner.

Vi har mange bolig- og ejendomsselskaber blandt vores faste kunder, og vi udfører alle former for vedligeholdelse af el-installationer – både inden i og uden for de enkelte lejligheder. Vi opfører også nye installationer, f.eks. ved ombygning eller renovering, og vi indgår gerne som sparringspartner og yder rådgivning om de rigtige materialer, hvis I skal have etableret nye anlæg.

Energibesparende løsninger

Der er stor efterspørgsel på rådgivning om energibesparende el-løsninger blandt bolig- og ejendomsselskaber. Vi har specialiseret os i netop dette, og vi vejleder vores faste kunder i, hvad de kan gøre for at spare energi. F.eks. kan vi installere energibesparende løsninger. På dette område er der mange muligheder, og vi finder den bedste og mest energirigtige løsning i samarbejde med jer.

Har I større bygninger med lejligheder fordelt på flere etager, giver det tryghed, at der er kontrol med, hvem der kommer og går i ejendommen. Vi anbefaler derfor installation af dørtelefoner, som fungerer sådan, at beboerne kan låse døren op fra deres lejligheder. Vi sætter dørtelefonerne op og vedligeholder dem løbende. Her er der også mange muligheder, og vi tilpasser løsningen efter jeres behov.

Har I brug for at få en fast elektriker til at efterse de eksisterende el-installationer i jeres bygninger? Eller til at etablere nye – måske i forbindelse med ombygning eller renovering? Så ring til os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.