Elektriker Kalundborg

Multi-Tech Kalundborg er din lokale el-installatør i Kalundborg. Vi beskæftiger os med alt inden for el-installation, skibsinstallation, telekommunikation, data- og netværksinstallationer samt procesinstallationer for både bolig, erhverv og offentlige virksomheder.

Blandt vores kunder er der flere store virksomheder i Kalundborg. Vi har også et fast samarbejde med flere offentlige virksomheder såsom skoler, børnehaver og plejehjem. Vi har derudover aftaler med flere bolig- og ejendomsselskaber om opsætning og vedligeholdelse af deres el-installationer. Vi har stor viden om forskellige energibesparende el-installationer, og vi har hjulpet flere af vores kunder med at spare mange penge på elregningen.

Har du brug for en lokal elektriker i Kalundborg?

Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, og vores medarbejdere hjælper dig hele vejen fra rådgivning og projektering til projektledelse og energivejledning.

Det er en stor fordel for små som for store virksomheder, at have en fast aftale med en lokal el-installatør. I kan trække på os, når I f.eks. skal have gennemført større ombygninger, men I kan også tilkalde os akut. Har I brug for et fast samarbejde med en elektriker i Kalundborg? Vi sammensætter gerne en serviceaftale, som passer præcis til jeres behov.

Vi håndterer også større entreprise-opgaver

Grundet vores størrelse er vi i stand til at håndtere større entreprise-opgaver. Vores brede erfaring med flere entrepriseformer gør os til en stærk samarbejdspartner til større projekter.
Vi deltager aktivt i design af forskellige løsningsmodeller og vi har stor erfaring med industriens krav til installation, instrumentering og procesanlæg. Ligeledes har vi stor erfaring inden for farmaceutisk industri, hvor kravene er fagspecifikke.

Døgnvagten er altid klar

Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe på vores hovednummer, hvor du får fat i vores døgnvagt.