Elektriker Sorø

Søger du en elektriker Sorø?
Vi er din lokale el-installatør i Sorø. Vi beskæftiger os især med dagligt vedligehold af elinstallationer for både bolig, erhverv og offentlige virksomheder i Sorø og på resten af Sjælland.

Vi kan hjælpe dig, hvis du søger en elektriker til at opdatere de elektriske installationer i din renoverede eller ombyggede bolig. Vi kan også lave installationer og service for virksomheder. Vi spænder vidt, og laver både større og mindre el-entrepriser for forskellige virksomheder.

Viden, erfaring og energirigtige løsninger

Vi servicerer renseanlæg, pumpestationer, vandværk og brønde. Vi arbejder også for flere grusgrave og landbrug i området, og vi servicerer boligselskaber med f.eks. dørtelefoner og rådgivning om energibesparende elinstallationer.

Vores dygtige elinstallatører har stor viden om energirigtige løsninger, og vi har hjulpet flere af vores kunder med at spare på elregningen. Det kan f.eks. gøres ved at installere intelligent belysning eller ved at få opsat et varmepumpeanlæg. Det kan også være noget så simpelt som at gå over til el-sparerpærer. Vi rådgiver dig, så du finder frem til den helt rigtige energibesparende løsning.

Vi er din lokale elektriker i Sorø

Det betyder meget for os, at vi beholder vores lokale ståsted i Sorø. Derfor har vi også et mangeårigt samarbejde med lokale håndværkervirksomheder i Sorø og omegn. På den måde kan vi gå sammen om at levere en komplet løsning til vores kunder.

Uanset hvad dit behov er, kan vi sammensætte en løsning til dig. Vi arbejder altid ud fra dit behov, og vi laver den endelige aftale i samarbejde med dig. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig, og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale.

Døgnvagten er altid klar

Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, kan du altid ringe på vores hovednummer, hvor du får fat i vores døgnvagt.