Solcelleanlæg

El er svært at komme udenom, både som privatperson og som erhvervsdrivende. Men el kan også være meget dyrt og bliver kun dyrere med tiden. Svaret er derfor solceller opsat i smart solcelleanlæg.

Hvis du i stedet for at købe dig til el, kunne tænke dig at producere dit eget, kan du overveje at investere i solceller til taget i stedet, opsat i et smart solcelleanlæg. Solceller genererer energi fra solen, som du derefter kan bruge, som du vil, i dit hus eller i din virksomhed.

Opnå store besparelser med et solcelleanlæg

Med solceller opsat i et solcelleanlæg, kan du opnå en stor besparelse på elregningen. Med køb af solceller samt opsætningen som den eneste investering, er det en investering med høje besparelser på sigt.

Vi har erfaring i solcelleanlæg

Hos Multi-Tech har vi erfaring i at opsætte solceller i solcelleanlæg. Vi både leverer, opsætter og tilslutter dit nye solcelleanlæg. Samtidig tilmelder vi solcelleanlægget til nettet samt til elforsyningsselskabet. På den måde, er du sikker på, at alt bliver gjort korrekt, og at du kan bruge dit solcelleanlæg med det samme efter opsætningen.

Få et uforpligtende tilbud på solcelleanlæg

Overvejer du at få opsat et solcelleanlæg eller er du bare blevet nysgerrig og vil gerne have lidt mere information, inden du beslutter dig?

Kontakt os i dag, og lad en af vores kompetente medarbejdere tage et kig på mulighederne for opsætning af et solcelleanlæg hos dig. Lad os derefter installere det, så det passer perfekt på din bygning. Er der problemer efter installeringen, er vi klar til at rykke ud.