TV-overvågning – service på TVO

TV-overvågning er et godt supplement til traditionelle alarmsystemer og har desuden en afskrækkende effekt på indbrudstyve. Især hvis du også har en tyverialarm.
TV-overvågning bruges af både virksomheder og private, og det er vigtigt, at driftssikkerheden er i top, hvis du skal have mest ud af tv-overvågningen. Systemet skal løbende kontrolleres og serviceres af specialister. Du vil ikke få den forventede kvalitet i dine optagelser, hvis alle justeringer ikke foretages korrekt.

Professionel TVO rådgivning

Vi opsætter både små og større anlæg, og vi prioriterer altid dine behov. Du får professionel rådgivning og sammen med dig finder vi den rigtige TVO-løsning. TVO er blevet avanceret, og du kan få meget mere end tidligere tiders sort/hvid-optagelser i tvivlsom kvalitet. Billedkvaliteten er helt anderledes i dag, og systemet er lettere at arbejde med. Du kan f.eks. tilgå dit TVO-anlæg via en APP på din tablet eller din mobil.

Service på TVO

Ud over opsætning af dit TVO-anlæg tilbyder vi også løbende service, der er så vigtigt for, at dit anlæg fungerer efter hensigten. Med en serviceaftale behøver du ikke selv at tage dig af den tekniske del – vi sørger for, at dit anlæg kører, så du kan regne med optagelser af høj kvalitet.
Vi er certificeret efter standard ISO 9001:2008.