Varmepumper

Det danske vejr giver mange udsving i temperaturen. Den ene dag kan det være meget koldt for at skifte til alt for varmt den næste dag. Dette kan være en udfordring for varmeregulering via el, olie, gas eller fjernvarme, der ikke altid kan følge med.

Hvis du samtidig kæmper med en høj varmeregning, er det måske på tide at finde et alternativ.

Få installeret din varmepumpe

Hos Multi-Tech har vi stor erfaring i at installere varmepumper. Vi installerer både i dit hus, dit sommerhus eller i dine kontorfaciliteter samt tilpasser en løsning, så den passer til dit behov.

For en bedre varmeregulering og en billigere varmeregning, kan du overveje at investere i en varmepumpe. En varmepumpe er mere effektiv i drift, da den bruger mindre strøm på at producere den samme varme som en radiator.

Udover det mindre strømforbrug, har varmepumpen også andre fordele. En varmepumpe kan også køle dit hjem behageligt ned om sommeren, hvor temperaturen er høj. Ydermere er den udstyret med filtre, der hjælper personer med allergi samt bidrager til affugtning og formindskelse af lugtgener.

Få et uforpligtende tilbud på varmepumper

Vil du også gerne have et bedre indeklima, og er du blevet nysgerrig på fordelene ved at få installeret en varmepumpe?

Kontakt os i dag og lad en af vores kompetente medarbejdere kigge på mulighederne for en varmepumpe hos dig. Lige meget, om du vælger en større eller en mindre løsning, kan vores medarbejdere hjælpe dig. Er der problemer efter installeringen, sidder vi klar ved telefonen og er klar til at rykke ud.